Lewandowski Ákos
Sales- és landingoldal szakértő

Kiskorom óta elbűvölt minden, ami a kreativitással kapcsolatos… Óvodai jelmondatom is az volt már, hogy „legóból bármit megépítek”.

Kezdetben autodidakta módon tanultam, elsősorban Photoshop és html / css alapokat. Főállásom mellett 2017-ben jelentkeztem a Ruander oktatási központba egy szakmai képzésre. 
Azonban maximalistaként úgy gondoltam, ez a tanfolyam még nem elég ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgálatára legyek az ügyfeleimnek.
Szerencsére hamar a látóterembe került a Pixelgyár webdizájn tanfolyama, amelynek tematikája rögtön meggyőzött: a tanfolyam utáni „életre” készít fel, nem csak az elméletet adja át. Még csak a kurzus felénél jártam, amikor már elkezdtem kialakítani a saját márkámat és elvállalni az első megbízásokat.

De mi az én vízióm?

Szolgáltatás alapú vállalkozásoknak szeretnék egy olyan komplex értékesítési- és landingoldal csomagot biztosítani, amivel automatizáltan, nagyobb hatásfokkal tudják eljuttatni a szolgáltatásaikat a célcsoportjuk felé.

Hogy kell ezt elképzelni?

Én úgy gondolom, hogy a legjobb módja, annak, hogy alaposan felmérjem, hogy hogyan tudok segíteni, az egy személyes (vagy online) konzultáció.
Ezért, ha neked szolgáltatás alapú vállalkozásod van, és szeretnél több ügyfelet vagy kapacitást a vállalkozásod számára, akkor beszéljünk.